Kalender

Hvert år udgiver vi en Opel kalender, der sendes til alle medlemmer, sammen med årets sidste klubblad. Den indeholder billeder af medlemmernes biler – som de selv har indsendt.
Har du taget et godt billede af din bil? Så send det til: kalender@historisk-opelklub.dk

Træf kalenderen herunder, indeholder datoer for kommende klubtræf, samt for stumpemarkeder, hvor klubben er repræsenteret med en stand. Endvidere også enkelte træf hvor klubbens medlemmer, via klubben, er inviteret til at deltage. Kalenderen opdateres løbende.

For yderligere info omkring arrangementerne i klubben, se nyeste klubblad.

Ønsker DU at afholde et arrangement i klubregi? – er her lidt retningslinier, og kontaktinfo!

Arrangemenger markeret med GUL, afholdes af Historisk Opel Klub Danmark.

Arrangemenger markeret med BLÅ, indikerer at klubben enten deltager, eller er specielt inviteret.

Arrangemenger markeret med GRÅ, er til almen info, og åben for alle.

 

aug
4
søn
Tur på Lolland
aug 4 kl. 08:30 – 17:00
Tur på Lolland

TUR PÅ LOLLAND SØNDAG 4. AUGUST Endags tur med garagebesøg på Lolland. Tank og pak din bil, fyld picnickurven/køletasken op og få en hyggelig dag på Lolland. Vi starter med lidt kaffe/brød og kører derefter en tur sydover for at slutte i vest. Vi skal på besøg i en garage med en helt speciel atmosfære og hygge, det er ikke hos en Opelmand men der er dog plads til en GM vogn , der kan også studeres en model af et kendt krydstogtskib og en lokalbane som gør DSB misundelig. Derfra kører vi til Kragenæs havn for at slutte ved Cafe Udsigten med en pølse/burger eller en is. Her et lille program og nogle ca. tider.

Kl. 08.30 Vi mødes på Nystedvej 54 a 4990 Sakskøbing (min arbejdsplads) Kl. 10.00 Start på tur. Kl. 12.30 Frokost, kaffe, garagebesøg. Kl. 16.30 Sidste del af køretur. Kl.17.00 Kragenæs havn. Kl. ??   Tak for fremmødet.
Der er som sådan ikke nogen tilmelding, da man kan møde op indtil start kl. 10.00, men giv lige et kald om du har lyst, ring/sms/mail af hensyn til køb af franskbrød . Det vil jo være ærgerligt kun at have købt et enkelt, hvis der skulle bruges “mange”.

Mvh Leif Kristiansen, Tlf. 2851-4960, Mail: commodore.a.70@gmail.com

aug
7
ons
4. hyggetur sjælland Munkholm Kiosken
aug 7 kl. 17:00 – 21:00
4. hyggetur sjælland @ Munkholm Kiosken

4. hyggetur er nu under opsejling. Vi nærmer os, så småt og vi har denne gang planlagt en tur, hvor vi starter fra Munkholm Kiosken, Munkholmvej 315, 4300 Holbæk. Vi kører derfra, ned gennem det Midtsjællandske sommerlandskab, og slutter i Stenlille, hvor der er ugentlig aftentræf i byen.

Vi mødes mellem 17.00 og 18.30, hvor vi kører ud på turen og ender, som sagt i Stenlille.

Vi har bestilt vejr, til en dejlig sommeraften, så mød op med godt humør, med en gammel Opel. Vi håber igen at se både nye og kendte ansigter.

Ingen tilmelding, mød op med godt humør og en gammel Opel.

aug
18
søn
Autogalleriet Herning
aug 18 kl. 10:00 – 21:00
aug
31
lør
Stumpemarked i Vejle
aug 31 heldags
Stumpemarked i Vejle

Nærmere info i august-bladet