Græsted Veterantræf

Hvornår:
18. maj 2024 – 20. maj 2024 heldags
2024-05-18T00:00:00+02:00
2024-05-21T00:00:00+02:00
Hvor:
Græsted Veterantræf
Holtvej 67 3230 Græsted
Kontakt:

Græsted Veterantræf 18-20. maj 2024

Kære veteraninteresserede!

Vi har igen fornøjelsen af at invitere til Græsted Veterantræf 18-20. maj 2024

Vi skriver til dig, da vi mener, at du kunne være blandt de 20.000+ besøgende og udstillere, som er med til at gøre Græsted Veterantræf til det fantastiske træf, det nu engang er. Kun sammen kan vi gøre det til den særlige oplevelse, som vores gæster fortjener.

I år er det 26. gang vi slår dørene op for Græsted Veterantræf. Et træf, der er det største af sin slags i Danmark. Vi har plads til veteranbiler, motorcykler, knallerter, cykler, traktorer, busser, lastbiler, stationære motorer, dampmaskiner, militærkørertøjer og meget mere.

Alle frivillige, som er en del af Græsted Veterantræfforening, har arbejdet på at sammensætte det helt rigtige program ud fra forståelsen Nostalgi og Mekanik. En levende fortælling, der viser udvikling fra datid til nutid. En industri, der gør sin indtog til det Danmark, vi kender i dag. Entusiaster fra indland og udland besøger Græsted og kommer med hver deres unikke bidrag til en levende teknisk kulturformidling, en udviklingshistorie

Det, der gør Græsted Veterantræf interessant, er de mange udstillere, der kommer på træffet for at vise deres gamle klenodier frem for publikum, og som oftest selv er en del af udstillingen. Som udstiller har du mulighed for at få en gæst med ind med rabat.

Det er muligt at deltage som udstiller for en dag. Dette kræver ikke tilmelding. Køretøj + fører(udstiller) kommer gratis ind. Øvrige passagerer i bilen skal betale entre.

Du kan også tilmelde dig som udstiller for alle tre dage. Også her kommer bil + fører(udstiller) gratis ind, og dette giver mulighed for at købe 1 partoutbillet til alle tre dage til halv pris.

Har du brug for mere information, brug da vores info@veterantraef.dk

Venlig hilsen     Græsted Veterantræfforening