Seneste indlæg fra facebook siden

4 timer siden

Kasper Madsen

Hejsa.
Skulle der være nogen der har nogle bladfjedre til bag på en Opel rekord olympia fra 55?
Mvh Kasper
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook

Vigtigt: Status på klubaktiviteter efter 1/6-2020:

Situationen med Corona (COVID-19) epidemien er jo stadig langt fra overstået, selv om det heldigvis ser markant bedre ud nu, end det gjorde tilbage i marts hvor vi sidst meldte ud.
Desværre er der endnu ikke meldt noget ud omkring forsamlingsforbuddet, ud over at det udløber i sin nuværende form d. 8/6-2020.
Alle regner med, at vi kommer til, at måtte samles op til 30 eller måske 50 personer, men indtil der meldes officielt ud er klubbens holdning uændret.
Nemlig at vi ikke afholder arrangementer i klubregi, hvis de kan komme til at stride imod de officielle retningslinjer, regeringen udstikker.
De officielle arrangementer der normalt ligger i Juni og Juli, er allerede flyttet til efteråret, og vi regner med, snart at kunne komme med en udmelding i forhold til arrangementer i August og resten af året.
Indtil da håber vi, at I stadig vil blive ved med at dele billeder i gruppen, af jeres flotte biler og de aktiviteter i laver med dem sammen hver for sig.
En opfordring skal også lyde til bruge tiden på at lave en artikel om lige netop din flotte bil og de anekdoter der hører til den, som vi kan bringe i vores klubblad til efteråret.
Samt at få taget det mest fantastiske billede af den i sommersolen til næste års kalender.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook

3 uger siden

Geir Bentsen

Er det noen som kan hjelpe meg med ny gasspedal til en kaptein 58mod ... Se mereSe mindre

Vis på Facebook

3 uger siden

Dennis Bøje Christensen

Diverse kadett e stumper. H.forlygte commodore c. 2 h. Forlygter rekord E 😎 ... Se mereSe mindre

Vis på Facebook

4 uger siden

Jesper Højen
Vis på Facebook