Seneste indlæg fra facebook siden

6 dage siden

Patrick Baagøe Nielsen

Så kom den her op ... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

1 uge siden

Patrick Baagøe Nielsen

Hej jeg har købt mig sådan fin manta a gte med En 2,4 motor. Den fra 1972 jeg søger noget banan manifold, veber, samt manifold til indsugning til veber eller andet sjovt til den, nogen der ved hvad det passer fra eller hvor jeg kan finde det henne?

Passet det fra 1,9 motoren?

Mvh 🙂
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

1 uge siden

Historisk Opel Klub Danmark

Historisk Opelklub Danmark, håber at medlemmerne, har fået en god start på det nye år! Vi ser frem til en masse gode timer i hinanden og bilernes selskab, her i 2019. Allerede i går, var der bowling-arrangement i Hobro, hvor omkring 20 deltog og vi mødes igen inden længe, da der er generalforsamling i marts måned. Læs mere herom i kommende klubblad.
I den forbindelse, opfordrer vi medlemmer, som endnu ikke har fået betalt deres kontingent for 2019, at tjekke om girekortet til indbetaling, stadig gemmer sig i klubbladet?
Og opfordrer andre, som endnu ikke er medlemmer af klubben, til at melde sig ind. Indmeldelse sker via vores hjemmeside www.historisk-opelklub.dk eller under fanen her på facebook-siden "Bliv medlem"
Historisk Opelklub ønsker alle en god søndag og ser frem til den kommende sæson, med små som større arrangementer spredt ud over landet.
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

3 uger siden

Historisk Opel Klub Danmark

Historisk Opel Klub Danmark vil gerne ønske alle medlemmer, nye som gamle, et rigtig godt nytår. Vi håber på et mindst lige så godt 2019 med masser af kvalitetstid i de gamle Opel’er, sammen med gode venner i klubben. Her er en lille billedkavalkade fra året der gik - vi ses i det nye år 🙂 ... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

4 uger siden

Kenneth Buhelt Thomsen

Ønsker at sælge dette gammel reservedels - film apparat samt film til Kadett C der skal skiftes pære eller fuld funktions dygtig.
Pris 800 incl film
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del